TEATER & DRAMA

Kulturdådet har tidigare producerat torglek, skattjakter, dramatiserade guidningar på bruk och tagit med ca 900 barn på en tidsresa till en Hälsingegård i Nordanstigs kommun för att nämna några. Nedan kan du läsa om vad vi erbjuder i dagsläget men har du en egen idé eller fundering får du gärna höra av dig så diskuterar vi fram ett bra upplägg.


 

Sockenfärd

Dramatiserad familjeguidning med vokalgruppen Yrväder


Har du en plats och historia du vill förmedla men vet inte riktigt hur? Kulturdådet i samarbete med Vokalgruppen Yrväder erbjuder den dramatiserade guidningen "Sockenfärd" som passar för såväl stora som små. Kontakta Kulturdådet för mer info.


Tidsåtgång: ca 1h

Foto:UTBLICK foto

Teaterworkshops


Vill du lära dig mer om teater och drama? Prova på improvisation och testa eller utveckla dina skådespelartalanger? Kulturdådet erbjuder en spännande workshop där du får lära dig mer om improvisation, föreställningar och rolltolkning. Den anpassas efter deltagarnas tidigare erfarenhet och görs som nybörjarkurs eller för att utvecklas.


Tidsåtgång: ca 2h

Foto: Ur Hälsinglands tidning maj, 2016

Interaktiv dramalek


Kulturdådet utför dramalek där barnen får följa med på ett spännande uppdrag såväl inomhus som utomhus. Barnen kan få följa med på en skattjakt där de letar ledtrådar, hjälpa husan Anna att rädda julen eller påsken och vara detektiver för en stund. Dramaleken sätts ofta in i historien och anpassas efter platsen och den berättelse ni vill förmedla.


Tidsåtgång: ca 20-50 min, beroende på publik


Foto: Stenstan Visitor Center, Sundsvall

KONTAKTJättendal


mia@kulturdadet.se


Tel: 0703 99 15 99

FÖLJ OSS
@kulturdadetKulturdådetCopyright @ All Rights Reserved